Petitchef

joi, 30 iunie 2011

Pulpe de pui la gratar

A venit vara ,in duminicile cu soare ,mergem la gratar ,facem carne de porc si carne de pui ,pulpe,cartofi sunt nelipsiti ,sunt preferati copiilor.Acum o sa va scriu cum pregatesc pulpele pt. gratar.
Curat pulpele ,le spal, le tai in doua,le crestez ,sa se prajeasca bine,le pun sare ,delikat ,putin ulei(de masline)si le las asa o noapte ,apoi se prajesc pe disc ,pina se rumenesc bine,Se servesc cu musdei de usturoi cu smantana.

5 comentarii:

  1. mi se parea mie ca miroase a gratar si nu stiam de la cine :-))) si noi am vrut sa facem mici dar era prea frig afara,asa ca am luat doua lebenite si-am mancat pana ne-am spart,iar mancarica am facut-o pe aragaz

    RăspundețiȘtergere
  2. Off.. cat de bine arata gratarelul asta !! si la ce foame am.. ca numai iaurtul mi-e prieten zilele astea.. as manca o pulpa asa din monitor :)))

    Ti-am vazut mesajul cu inghetata... si ti-am raspuns.. Pupici si o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Antonia,sper sa reusesc.
    Doinitza este minunat cind facem gratare ,miroase sublim,

    RăspundețiȘtergere
  4. ohh da.gratar!!!yummy.din pacate noi nu avem nici macar o zi libera pentru a ne permite sa mergem la iarba verde.de concediu nici nu poate fi vorba.arata divin carnita ta .pup si o zi faina

    RăspundețiȘtergere
  5. Numai de minuni va tineti acolo pe malul Streiului. Ati pus parabolica si ...gata , puiul prinde posturi straine ...ha...ha... Bune pulpele. Sa vezi ce pui facem noi aici.
    Succes la cratita pe mai departe.

    RăspundețiȘtergere