Petitchef

miercuri, 19 octombrie 2016

Ciorba de porc

Aceasta ,ciorba ,este preferata copiilor mei.Va impartasesc si voua reteta ,asa cum o fac eu.
-1kg carne de porc ,eu folosesc spata
-3 morcovi
-1 radacina patrunjel
-1 radacina pastarnac
-o bucata de telina
-o ceapa
-5 galbenusuri
-300 ml de smantana
-sare
-o capatana de usturoi
Se taie carnea cubulete,se pune la fiert ,se ia spuma formata,se pune ceapa taiata cubulete.Legumele se curata ,se spala si se dau pe razatoarea mare,se calesc in putin ulei,dupa ce a fiert carnea ,se pun in oala,se continua fierberea pana ce fierb si legumele ,se da gustul de sare.Ouale se amesteca cu smantana si usturoiul,se lasa ciorba sa se odihneasca 5-10 minute,punem cu un polonic,ciorba peste oua ,putin cate putin,amestecand continu,cand am pus aproape toata zeama ,peste ouale cu smantana,o golim in oala peste carne ,fara sa o mai fierbem,presaram patrunjel si o servim cu ardei iute,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu